Privatlivspolitik

Persondatapolitik i TV-Korup

Persondatapolitik for TV-korup

TV-Korup er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som medlem gør brug af TV-Korup, og de services der tilbydes. TV.stationen tilstræber, at du føler dig tryg ved TV-Korups behandling af dine personoplysninger. TV-Korup behandler personoplysninger om dig i henhold til gældende persondatapolitik og lovgivning. Afgivelse af oplysninger til TV-Korup deles med Axel Nielsen, der er databehandler.

1. Hvornår indsamler og anvender TV-Korup dine personoplysninger

TV-Korup indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde:

  1. Når du indmelder dig som medlem af TV-Korup eller ønsker at gøre brug af TV-Korup, indsamles kun medlemsnummer, navn, adresse, by, postnummer og e-mail adresse om dig for at kunne administrere dit medlemskab og/eller din brug af TV-Korup, samt for at kunne tilbyde og levere relevante services til dig.

 

Ligeledes bruges dine oplysninger for at kunne besvare konkrete henvendelser fra dig, for at kunne gøre dig opmærksom på særlige medlemstilbud, samt for at kunne modtage til- og frameldinger til aktiviteter og arrangementer gennem TV-Korup.dk (ejet af TV-Korup). I denne forbindelse indsamler TV-Korup alene nødvendige oplysninger om dig, som medlemsnummer, navn, adresse, by, postnummer og e-mail adresse.

 

Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem, for eksempel ved udfyldelse af tilmeldingsblanket.

 

  1. Hvornår videregiver TV-Korup dine personoplysninger

TV-Korup kan i visse tilfælde videregive de personoplysninger, der handler om dig. Dine personoplysninger kan f.eks. blive videregivet til: TV-Korups kasserer og bank for at yde services til dig i forbindelse med administrationen af dit medlemskab .


  1. Hvordan beskytter TV-Korup dine personoplysninger

TV-Korup har tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. TV-Korups sikkerhedsprocedurer og -processer bliver løbende revideret for at sikre rimelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.

I praksis er det ikke muligt at etablere 100 % sikkerhed, og TV-Korup kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er fuldstændig beskyttet mod nogen, som forsætligt forsøger at omgå TV-Korups sikkerhedsforanstaltninger for at få adgang til oplysningerne.

Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

  1. Hvilke rettigheder har du

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som TV-Korup har om dig, kan du rette henvendelse til axel@tvkorup.dk  eller telefonnummer 22486594  Axel Nielsen.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger TV-Korup bruger om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode TV-Korup om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling. I denne forbindelse gøres opmærksom på, at dit medlemskab hos TV-Korup er betinget af, at du afgiver og opdaterer de i TV-Korups indmeldelsesblanket påkrævede oplysninger, der er nødvendige for at registrere dig som medlem, samt administrere dit medlemskab. Du kan anmode om at oplysninger om dig, som er personoplysninger, slettes. I så fald kan TV-Korup ikke tilbyde dig de services, der fremgår af aftalen.

 

  1. Hvor længe opbevarer TV-Korup dine personoplysninger – løbende sletningsforpligtelse

Hos TV-Korup gemmes dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere de services, tjenester og ydelser, som du har bedt om, så længe det er nødvendigt for et berettiget formål, såsom administration af dit medlemskab af TV-Korup eller i så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen.

  1. Hvad sker der, når TV-Korup ændrer denne persondatapolitik

TV-Korup opdaterer kontinuerligt denne persondatapolitik for at sikre, at vi repræsenterer dig med så præcis information som muligt, samt for at sikre at vi overholder gældende lovgivning. Dette medfører, at TV-Korup løbende vil opdatere og ændre denne persondatapolitik. I tilfælde af væsentlige ændringer giver TV-Korup dig besked via e-mail. Den til enhver tid gældende version af denne persondatapolitik kan ses på www.tvkorup.dk , eller www.tv4k.dk , eller rekvireres ved at kontakte TV-Korup på axel@tvkorup.dk

  1. Henvendelser og spørgsmål

Du skal være velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik eller de personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig:

TV-Korup, Hjertegræsvej 25, 2510 Odense NV, axel@tvkorup.dk  22486594

 

Opdateret d. 10-6-2018